Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου για Σκορδά-Λιάγκα: "Ώρες-ώρες τους αντιπαθώ πολύ - Έχω καταλάβει ότι είναι αμοιβαίο"

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς από σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ποινικά υπόλογη για τη δολοφονία και των τριών παιδιών της.

Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών, οι οποίοι είχαν δώσει την παραγγελία στην Ασφάλεια για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, της τρίχρονης Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας ζήτησαν να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από την ήδη προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων. 

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα του ANT1 και εξήγησε πως στο επισκεπτήριο που είχε με την πελάτισσά του συζητήσανε θέματα που εκκρεμούν.

Παράλληλα ο Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε ονομαστικά στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλη την ομάδα της εκπομπής. Όλοι είμαστε επαγγελματίες, κάθε δουλειά έχει τις δικές της ιδιομορφίες. Ίσως όλοι μας υπερβαίνουμε τα όρια, ίσως κάποιοι το κάνουν πιο συχνά. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας, γιατί είναι δύσκολο. Η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να είναι πάντα βασικό γνώρισμα στην κάλυψη μιας υπόθεσης ποινικού χαρακτήρα. Έχω απέναντί τους την ίδια στάση που έχουν και αυτοί. Πέφτω, ξανασηκώνομαι, ξαναπέφτω, αλλάζω γνώμη…

Η αλήθεια είναι ότι ώρες-ώρες τους αντιπαθώ πολύ (Σκορδά-Λιάγκα), άλλες φορές πάλι αισθάνομαι κάποια συμπάθεια. Έχω καταλάβει ότι είναι αμοιβαίο. Εγώ σέβομαι τους εκπροσώπους του τύπου. Τους χαιρετισμούς μου. Να κάνετε πάντα το έργο σας με επιτυχία και να είστε καλά. Και δεν κρατάμε κακίες».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του εξήγησε πως δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον Όθωνα Παπαδόπουλο και ανέφερε επίσης πως θα ήθελε να βγουν οι δυο τους κάποια στιγμή και να του πει τι πιστεύει πραγματικά ο ίδιος για την πελάτισσά του.