Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Όπως αποκαλύπτει ωστόσο μέσα από ρεπορτάζ και φωτογραφίες το περιοδικού Hello που κυκλοφορεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά διανύει και τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα όσα αναφέρει μάλιστα το περιοδικό, επιβεβαίωσε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με την ξανθιά παρουσιάστρια.

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδερφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεχτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.