Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη και η εξομολόγηση για την επανασύνδεσή τους

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φάιης Σκορδά “Πρωινό μας” βρέθηκε σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “Love Island”, όπου θα είναι παρουσιάστρια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη, ενώ επιβεβαίωσε πως το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι ζευγάρι.

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι. Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.