Μελίνα Μακρή: Γιατί ο νεογέννητος γιος της παραμένει στο μαιευτήριο;

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας η Μελίνα Μακρή. Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε για πρώτη φορά μαμά την περασμένη Πέμπτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Φράνκυ Λούβαρη, επέστρεψε στο σπίτι της.

Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού, που θα πάρει το όνομα Γιάννης, παρέμεινε ωστόσο στη θερμοκοιτίδα, καθώς γεννήθηκε πρόωρα και έπρεπε να πάρει λίγο ακόμη βάρος. Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε μάλιστα πως λίγο πριν γεννήσει νόσησε με κορονοϊό.

«Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, μοναδική στη ζωή μιας γυναίκας. Εγώ προσωπικά το πέρασα αρκετά δύσκολα. Η Πέμπτη ήταν μια αρκετά δύσκολη μέρα για μένα. Αγχώθηκα γιατί στις 6 το πρωί σπάσανε τα νερά, ξεκινήσαμε να κάνουμε φυσιολογικό τοκετό, αλλά το μωράκι ήταν δύσκολο να κατέβει. Ήταν διάφοροι παράγοντες που δυσκόλευαν την κατάσταση, αυτό με άγχωσε. Στο τέλος όμως, με την καισαρική μου έφυγαν όλα και ξαλάφρωσα.

Το μωράκι μας θα μείνει κάποιες μέρες στη θερμοκοιτίδα για να πάρει λίγο βάρος και θα έρθουμε να τον πάρουμε. Το σπίτι δεν είναι έτοιμο. Πέρασε και covid το τελευταίο διάστημα γι΄ αυτό και δε προλάβαμε να ετοιμάσουμε και το δωμάτιο, έπεσε και ο χιονιάς… Ήταν όλα δύσκολα. Θα τον ονομάσουμε Ιωάννη. Το μωρό νομίζω μοιάζει σε μένα» ανέφερε η Μελίνα Μακρή.